Uvod
  Aktualno
  Članarina za leto 2024
  E-trgovina
  Upravni odbor
  Pravilniki, obrazci
  Kontakti
 
   Odseki
Mladinski
Markacijski
Propagandni
Vodniški
Naravovarstveni
Športno-plezalni
 
  Najavljeni izleti
  Članki, zanimivosti
  O Trzinu in Trzincih
 
   Zgodovina društva
  Spominska soba
  Zgodilo se je ...
 
   TV Onger
  Povezave
  Fotogalerije
 
Aktualno Natisni stran
 

Akcija 'Markacist za en dan' (odpovedano)
22.06.2023

 

Spoštovani,
zaradi slabe vremenske napovedi smo se odločili, da akcijo naših markacistov 'Markacist za en dan' v soboto, 1. 7. 2023 ODPOVEMO.
Dogovarjamo se za nov datum, ki Vam ga javimo naknadno.
Hvala za razumevanje.
 
*****
 
PD Onger Trzin vabi vse ljubitelje gorske narave, še zlasti pa svoje člane in druge Trzince, da se pridružijo društvenim markacistom na družabni akciji:

MARKACIST ZA EN DAN

V soboto, 1. 7. bodo člani markacijskega odseka PD Onger Trzin popeljali vse, ki jih to zanima po eni od planinskih poti na Krvavcu, za katere je zadolženo trzinsko planinsko društvo.

Udeleženci akcije bodo izvedeli, katere poti oskrbuje na območju Krvavca trzinsko društvo, lahko se bodo seznanili z delom markacistov in se pri tem tudi sami preizkusili. Med drugim bomo narisali nekaj markacij, ki ne bodo smele 'jokati', mogoče bomo odžagali kakšno vejo ruševja ali pa bomo postorili še kakšno izboljšavo na planinski stezi, kar bo predstavil vodja te akcije, markacist Danilo Oražem.

Po ne prezahtevnem delu se bomo spustili na prijetno planino Dolga njiva, kjer bodo nekateri člani društva za vse udeležence akcije pripravili prijetno druženje ob žaru. Kdor bo želel, se bo lahko povzpel celo na Kalški Grében.

Zbor udeležencev bo v soboto ob 7. uri na parkirišču pod planino Jezerca v bližini smučišča Krvavec. Od tam je do planine Dolga njiva slabi 2 uri hoje, ker se bomo vmes seznanjali z delom markacistov pa bo pohod trajal nekaj več. Odhod iz Trzina bo ob 6:15 s parkirišča pred Mercatorjem. Prevoz bo z lastnimi vozili ali po dogovoru.

Vsi, ki bi želeli na akcijo, vabljeni, da to sporočite predsedniku PD Onger Trzin Miru Štebetu (tel.: 041 370 206).

Vabljeni vsi, ki želite spoznati zanimiv kotiček naših gora in se seznaniti z delom markacistov.

 


 

© PD Onger Trzin. Dovoljeno povzemanje strani s pripisom vira.