Uvod
  Aktualno
  Članarina za leto 2024
  E-trgovina
  Upravni odbor
  Pravilniki, obrazci
  Kontakti
 
   Odseki
Mladinski
Markacijski
Propagandni
Vodniški
Naravovarstveni
Športno-plezalni
 
  Najavljeni izleti
  Članki, zanimivosti
  O Trzinu in Trzincih
 
   Zgodovina društva
  Spominska soba
  Zgodilo se je ...
 
   TV Onger
  Povezave
  Fotogalerije
 
Aktualno Natisni stran
 

Pomembno sporočilo za naročnike Planinskega vestnika
18.01.2021

Dragi naročniki in naročnice Planinskega vestnika

Položnice za letno naročnino na Planinski vestnik bodo poslane februarja 2021.

Do konca januarja 2021 pa lahko izkoristite možnost za cenejšo naročnino na revijo, kajti tudi naslednje leto bo za člane PZS veljal 25-odstotni popust. Kako do tega popusta?

Do konca januarja 2021 sklenite ali podaljšajte svoje članstvo v izbranem planinskem društvu (seveda bomo najbolj veseli, če je to PD Onger Trzin) in na položnici bo upoštevan 25-odstotni članski popust.

Upravičeni boste tudi do drugih ugodnosti, ki vam jih prinaša članstvo v eni največjih in najbolj množičnih organizacij v Sloveniji.

Planinsko članarino lahko uredite v izbranem PD (pri našem PD na TEJ POVEZAVI), na sedežu PZS ali na spletu (https://clanarina.pzs.si). Več informacij dobite na 01 43 45 690, pv@pzs.si, www.pzs.si.

V prijetno družbo, ki jo združuje ljubezen do hribov, pa lahko povabite tudi svojega najboljšega prijatelja, sorodnika ali simpatijo: podarite mu celoletno (ali polletno) naročnino na Planinski vestnik in mu na izviren način voščite srečno in zdravo novo leto 2021 ter zaželite varen korak na vseh njegovih ali vajinih skupnih poteh.

© PD Onger Trzin. Dovoljeno povzemanje strani s pripisom vira.