Uvod
  Aktualno
  Članarina za leto 2024
  E-trgovina
  Upravni odbor
  Pravilniki, obrazci
  Kontakti
 
   Odseki
Mladinski
Markacijski
Propagandni
Vodniški
Naravovarstveni
Športno-plezalni
 
  Najavljeni izleti
  Članki, zanimivosti
  O Trzinu in Trzincih
 
   Zgodovina društva
  Spominska soba
  Zgodilo se je ...
 
   TV Onger
  Povezave
  Fotogalerije
 
Propagandni odsek Natisni stran
 

Izdelek tedna - Spomin s planin
23.11.2018

Ravno včeraj smo se na koncu planinskega krožka z otroci (za zasluženo sprostitev po "zahtevni" predelani temi) igrali "planinski spomin". Otroci so zelo uživali ob igri (upamo, da so si kaj tudi zapomnili).

Tole sporočilo lahko preberemo na strani PZS:

V tednu od 22. do 29. novembra 2018 smo za vas pripravili naslednji Izdelek tedna: igro Spomin s planin. V času tega tedna lahko izdelek kupite s 25-odstotnim popustom. Za boljši spomin s planin igrajte Spomin s planin!

Klasična igra z novimi, planinskimi motivi za krepitev in kravžljanje možgančkov. Krepitev priporočamo vsem in vsakomur - tudi tistim, ki so izgubili otroka v sebi. Morda ga ponovno najdejo!

Le komu še ni čas počasi tekel na deževen ali meglen dan? Ali pa v dolgem zimskem večeru ob peči planinske koče? Za krajšanje (pre)dolgega časa vam od danes ponujamo enostavno, elegantno in že na uho prijazno rešitev - Spomin s planin.

Spomin s planin krepi pomnenje, predvsem pa skrbi za zabavnejši boj z dolgčasom. Oborožite se s štiriindvajsetimi pari okroglih "žetončkov" potiskanimi z izbranimi fotografijami. Žetončki so razdeljeni na šest tematskih sklopov in sicer slovenski vrhovi, slovenske planinske koče, različni slovenski planinski objekti, spomeniki slovenskim planinskim veljakom ter seveda ločeno cvetoči ter živalski gorski prebivalci.

Po zmagi nad dolgčasom lahko arzenal žetončkov pospravite v kartonski tulec, kjer bodo čakali na nove bitke.

CENA:
V času od 22. do 29. novembra 2018 lahko izdelek kupite po akcijski ceni s 25-odstotnim popustom: 7,43 €* (redna cena: 9,90 €).
*DDV je obračunan v ceni. Stroške poštnine plača naročnik.

Informacije in naročila:

planinska_zalozba_modra_stevilka

logo_planinska_zalozba

baner_spletna_trgovina_186x130

znak_spm_bela

© PD Onger Trzin. Dovoljeno povzemanje strani s pripisom vira.