Uvod
  Aktualno
  Članarina za leto 2023
  E-trgovina
  Upravni odbor
  Pravilniki, obrazci
  Kontakti
 
   Odseki
Mladinski
Markacijski
Propagandni
Vodniški
Naravovarstveni
Športno-plezalni
 
  Najavljeni izleti
  Članki, zanimivosti
  O Trzinu in Trzincih
 
   Zgodovina društva
  Spominska soba
  Zgodilo se je ...
 
   TV Onger
  Povezave
  Fotogalerije
 
Propagandni odsek Natisni stran
 

Izdelek tedna - letna naročnina na Planinski vestnik
04.11.2018

V tednu od 1. do 7. novembra 2018 je Planinska založba za vas kot "Izdelek tedna" za vas pripravila letno naročnino na Planinski vestnik. V času tega tedna si lahko celoletno branje priskrbite s 25-odstotnim popustom.

Planinski vestnik velja za najstarejšo slovensko revijo, ki še izhaja!

Že v svoji prvi številki februarja 1895 se je revija predstavila javnosti s programom, da "da slovensko planinsko društvo doseže svoj namen (izdajati, pospeševati in podpirati zanimljive planinaslovne spise in slike), sklenil je odbor 'Sl. pl. dr.' od leta 1985. počenši izdavati blagemu planinoslovstvu posvečen mesečnik, kateri bode objavljal zanimljiva predavanja in različne planinoslovne spise in slike."

Vestnik je bil v vseh obdobjih ogledalo dela planinske organizacije, gorniške kulture, odraz splošnih razmer in duševnega doživljanja gora Slovencev.

Kakšno vsebino vam prinaša?
Zvrsti so res raznovrstne: informacije o najpomembnejših dogajanjih v planinstvu, od organizacijskih, društvenih in gospodarskih, pa do športnih, odpravarskih in drugih. Objavljamo znanstvene in poljubno znanstvene članke iz zgodovine planinstva, orografije, meteorologije, glaciologije, speleologije, toponimije in drugih ved, planinsko-alpinistične potopise, članke o gorski naravi (in njenem varovanju), leposlovne prispevke, pesmi, slovstvene ocene.

Vsak mesec se osredotočimo na Temo meseca, o katero poglobljeno pišemo. Na sredini vsake izdaje Planinskega vestnika najdete priročne kartice z opisi in orisi izbranih planinskih izletov in/ali tur območja, ki je podrobneje opisano ob priloženemu članku. Kartice so natisnjene na debelejšem papirju ter perforirane, tako jih lahko iztrgate ter iz njih sestavite pravi mali osebni vodnik raznolikih domačih in tujih gora.

Sklenjena naročnina velja do preklica!

CENA: V času od 1. do 7. novembra 2018 lahko letno naročnino na Planinski vestnik dobite po akcijski ceni s 25-odstotnim popustom: 29,25 €* (redna cena: 39,00 €).

*DDV je obračunan v ceni. Stroške poštnine plača naročnik.

 

 

 

© PD Onger Trzin. Dovoljeno povzemanje strani s pripisom vira.