Uvod
  Aktualno
  Članarina za leto 2023
  E-trgovina
  Upravni odbor
  Pravilniki, obrazci
  Kontakti
 
   Odseki
Mladinski
Markacijski
Propagandni
Vodniški
Naravovarstveni
Športno-plezalni
 
  Najavljeni izleti
  Članki, zanimivosti
  O Trzinu in Trzincih
 
   Zgodovina društva
  Spominska soba
  Zgodilo se je ...
 
   TV Onger
  Povezave
  Fotogalerije
 
Propagandni odsek Natisni stran
 

Svetovni pokal v športnem plezanju Kranj 2016
21.11.2016

Tekmovalce v težavnostnem plezanju do konca sezone, doslej najuspešnejše za slovenske športne plezalke in plezalce, čaka le še tekma svetovnega pokala na domačem prizorišču, v kranjski dvorani Zlato polje 26. in 27. novembra.

V soboto, 26. novembra, ob 9. uri se začnejo moške kvalifikacije in ob 14. pa ženske; polfinale bo ob 20. uri. Ogled kvalifikacij je brezplačen, prav tako bo ves dan na prizorišču animacijski program za otroke in možnost, da najmlajši športnoplezalni upi v živo srečajo svoje vzornike in jih prosijo za avtogram ali 'selfie'.
Posebej povabljeni člani športnoplezalnih klubov in odsekov, saj je obisk kranjskega spektakla imenitna priložnost za srečanje z najboljšimi plezalci in doživetje tekme na najvišji ravni.

Vrhunec kranjske tekme bo v nedeljo, 27. novembra, s finalom ob 16. uri ter pestrim dogajanjem v Kranju, vključno s športnoplezalnimi izzivi za navijače, ogledom plezalnih filmov Festivala gorniškega filma, posebno ponudbo plezalne opreme in razgibano glasbeno kuliso z DJ-em.

Dvorana bo odprta uro pred polfinalom in finalom. Podroben program bo objavljen na spletni strani www.worldcupkranj.com.

  • Vstopnice za kranjsko tekmo so na voljo na sedežu Planinske zveze Slovenije na Dvorakovi 9 v Ljubljani v času uradnih ur ter na prodajnih mestih Eventima po Sloveniji in na spletu. Ogled sobotnih kvalifikacij je brezplačen za vse, vstop na vse tekme je prost za otroke do vključno 12. leta starosti. Vstopnina za sobotni polfinale je 6 € oz. 5 € za člane PZS, za nedeljski finale pa 12 € oz. 10 € za člane PZS. V prednaročilu do vključno 23. novembra lahko izkoristite posebno ugodnost in si vstopnico za oba dneva zagotovite po akcijski ceni 12 € oz. 10 € za člane PZS. Nakup vstopnic bo mogoč tudi ob vhodu v dvorano Zlato polje, in sicer 26. novembra od 18.30 in 27. novembra od 14.30 dalje.
  • Člani Planinske zveze Slovenije pri nakupu izkažejo svoje članstvo z veljavno planinsko izkaznico in osebnim dokumentom, popust velja ob vnosu številke članske izkaznice. Prodaja vstopnic: www.eventim.si, Hiše vstopnic Eventim Si (Tivoli Ljubljana, Kino Šiška Ljubljana, Križanke Ljubljana, Mestni trg Ljubljana, Europark Maribor, Klicni center: 090 55 77) in partnerska prodajna mesta: Petrol, Pošta Slovenije, Big Bang, (K)kiosk, 3DVA Trafika, M Holidays, Alpetour potovalna agencija in Palma turistična agencija.

 

© PD Onger Trzin. Dovoljeno povzemanje strani s pripisom vira.