Uvod
  Aktualno
  Članarina za leto 2023
  E-trgovina
  Upravni odbor
  Pravilniki, obrazci
  Kontakti
 
   Odseki
Mladinski
Markacijski
Propagandni
Vodniški
Naravovarstveni
Športno-plezalni
 
  Najavljeni izleti
  Članki, zanimivosti
  O Trzinu in Trzincih
 
   Zgodovina društva
  Spominska soba
  Zgodilo se je ...
 
   TV Onger
  Povezave
  Fotogalerije
 
Propagandni odsek Natisni stran
 

Višji popust v Alpininih trgovinah za člane planinskih društev
31.08.2016

Podjetje Alpina omogoča članom planinske organizacije precej višji popust pri nakupu planinske obutve v Alpininih prodajalnah po vsej Sloveniji, in sicer 35 % za individualne člane z veljavno izkaznico in 40 % za strokovne kadre.

Alpina omogoča individualnim članom PZS, ki se bodo izkazali z veljavno člansko izkaznico, 35 % popusta pri nakupu planinskih izdelkov, ki jih ima v prodaji, medtem ko lahko 40 % popusta uveljavljajo strokovni kadri, kot so planinski in turnokolesarski vodniki, vrhunski alpinisti, markacisti, mentorji planinskih skupin in različni inštruktorji, ki se bodo izkazali z veljavno člansko izkaznico in dokazilom o licenci za posamezno dejavnost, potrjeno za tekoče leto. Do zdaj so individualni člani lahko uveljavljali 10 % popusta, strokovni kadri pa 30 %.

Članstvo v planinskem društvu prinaša še zavarovanje za primer trajne invalidnosti, za primer nezgodne smrti, zavarovanje odgovornosti proti tretji osebi in za primer reševanja in zdravljenja s 24-urno asistenco zunaj Slovenije (pri članarini A za ves svet, pri vseh drugih kategorijah članstva pa v gorah Evrope in Turčije). Člani lahko uveljavljajo še številne ugodnosti: od 30 do 50 % popusta pri prenočevanju v slovenskih planinskih kočah in popust pri prenočevanju v okoli 1200 planinskih kočah v Evropi, 20 % popusta pri nakupu izdaj Planinske založbe PZS in 25 % popusta pri naročnini na Planinski vestnik, popust pri nabavi opreme in storitev drugih pogodbenih partnerjev PZS, pri vstopnini v Slovenski planinski muzej in Narodni park Paklenica. Več informacij na spletni strani clanarina.pzs.si.

Srečno pot in varen korak!


Višji popust v Alpininih trgovinah za člane planinskih društev (foto Manca Čujež)

© PD Onger Trzin. Dovoljeno povzemanje strani s pripisom vira.