Uvod
  Aktualno
  Članarina za leto 2024
  E-trgovina
  Upravni odbor
  Pravilniki, obrazci
  Kontakti
 
   Odseki
Mladinski
Markacijski
Propagandni
Vodniški
Naravovarstveni
Športno-plezalni
 
  Najavljeni izleti
  Članki, zanimivosti
  O Trzinu in Trzincih
 
   Zgodovina društva
  Spominska soba
  Zgodilo se je ...
 
   TV Onger
  Povezave
  Fotogalerije
 
TV Onger Natisni stran
 

Zgodbe iz izolacije: Marija Jeglič
08.04.2020

Vabljeni na spletno predavanje mlade alpinistke Marije Jeglič iz AO PD Ljubljana Matica, članice SMAR in najuspešnejše slovenske alpinistke leta 2018. V četrtek, 9. aprila 2020, ob 20. uri.

Marija Jeglič je 28-letna alpinistka, ki prihaja iz Alpinističnega odseka PD Ljubljana-Matica. Občudovanja vredno plezalno raven in izkušnje je iz športnega plezanja prenesla v hribe, prirojena strast po raziskovanju pa jo kliče v odkrivanje novih sten in smeri, kjer se je treba soočiti s trenutnim in sproti iskati rešitve. Je članica Slovenske mladinske alpinistične reprezentance (SMAR), s katero je bila na odpravah v Jordaniji, Gruziji, Črni gori, Albaniji, Maroku in Bavarskih Alpah. Leta 2018 je bila imenovana za najuspešnejšo slovensko alpinistko.

V predavanju nam bo predstavila svojo najnovejšo plezalno avanturo z norveškega otoka Senja, kamor se je letošnjega februarja odpravila s soplezalko Saro Jaklič (AO Kranj).

Povezava do predavalnice.

Priporočamo, da predavalnico obiščete 5 minut pred predavanjem in si tako uredite vse tehnične stvari. Namestitev programa Zoom je enostavna, le sledite navodilom po kliku na povezavo in potrdite varnostna vprašanja. Ko je Zoom enkrat na računalniku, ga spletna stran samodejno odpre. Vpišete svoje ime, potrdite in počakajte začetek predavanja.

vir: pzs.si


Marija Jeglič (foto Aljoša Kravanja, vir 24ur.com)

© PD Onger Trzin. Dovoljeno povzemanje strani s pripisom vira.