Uvod
  Aktualno
  Članarina za leto 2023
  E-trgovina
  Upravni odbor
  Pravilniki, obrazci
  Kontakti
 
   Odseki
Mladinski
Markacijski
Propagandni
Vodniški
Naravovarstveni
Športno-plezalni
 
  Najavljeni izleti
  Članki, zanimivosti
  O Trzinu in Trzincih
 
   Zgodovina društva
  Spominska soba
  Zgodilo se je ...
 
   TV Onger
  Povezave
  Fotogalerije
 
Športno-plezalni odsek Natisni stran
 

Dnevi odprtih vrat - Plezalni center Ljubljana
07.12.2013

Plezalni center Ljubljana je projekt zanesenjakov, ki so verjeli, da je objekt, namenjen športnemu plezanju, v Sloveniji nujno potreben, saj je zanimanje za športno plezanje izjemno, ustrezne infrastrukture, ki bi omogočala plezanje v vseh vremenskih pogojih, pa pri nas ni.

Z izgradnjo novega plezalnega centra, ki je bil zgrajen s pomočjo privatnih investitorjev in banke, bo plezalcem na voljo 1280 m² (nizkimi) stenami s smermi različnih težavnostnih stopenj (pregled).

Plezalni center Ljubljana bo vsekakor prostor za tiste, ki jih je plezanje že zasvojilo, za resne tekmovalce in tudi za tiste, ki bi se radi plezalnih veščin naučili na novo.

Podrobnejše informacije o projektu Plezalni center Ljubljana najdete na www.plezalnicenter.si.

Novi plezani dom je sicer premajhen za vse, ki bi želeli biti na svečani otvoritvi, ki bo 10. decembra 2013 in bo SAMO za povabljene goste.
Zato takoj po uradnem odprtju Plezalnega centra Ljubljana pripravljamo DNEVE ODPRTIH VRAT.

Vsi plezalni navdušenci boste lahko med 12. in 15. decembrom brezplačno preizkusili nove smeri v plezalnem centru in se na lastne oči prepričali, zakaj je plezanje pod streho Plezalnega centra Ljubljana velik užitek, adrenalin in sprostitev.

Še vedno lahko kupite tudi vstopnice za Plezalni center Ljubljana po ugodnejših predprodajnih cenah, in sicer vse do 15. decembra; preverite na http://plezalnicenter.si/predprodaja/.
Če se vam kje slučajno valja kakšen star stol, ki vam je v napoto, ga lahko še vedno prinesete v plezalni center in tako daste novemu lokalu, Grif baru, svoj pečat, mi pa vam podarimo ogled in brezplačno pijačo!

Vabljeni na obisk od 12. decembra 2013 dalje!

© PD Onger Trzin. Dovoljeno povzemanje strani s pripisom vira.