Uvod
  Aktualno
  Članarina za leto 2023
  E-trgovina
  Upravni odbor
  Pravilniki, obrazci
  Kontakti
 
   Odseki
Mladinski
Markacijski
Propagandni
Vodniški
Naravovarstveni
Športno-plezalni
 
  Najavljeni izleti
  Članki, zanimivosti
  O Trzinu in Trzincih
 
   Zgodovina društva
  Spominska soba
  Zgodilo se je ...
 
   TV Onger
  Povezave
  Fotogalerije
 
Aktualno Natisni stran
 

Poletne planinske aktivnosti PD Onger Trzin
28.06.2023

Naj vas spomnimo na tri datume (podrobnosti o izletih bodo objavljene pravočasno):

V soboto, 22. 7. (ZARADI SLABE VREM. NAPOVEDI JE NOV DATUM IZLETA NEDELJA, 23. 7., VSE DRUGO OSTAJA ENAKO. PRIJAVE LE PREK SMS!) imamo skupno turo z VO PD Kamnik »Po pastirskih poteh nad Vrsnikom«, jaz vas bom čakal kar na izhodišču pri odcepu ceste v Vrsnik na začetku vasi Soča (če ne boste prišli čez Vršič, temveč čez Predel je to seveda na koncu Soče …).

 

Na Jalovec gremo 12.–13. 8. (teden dni kasneje, kot smo načrtovali …); 1. dan: Vršič–Jalovec–zavetišče pod Špičkom, 2. dan nad Zadnjo Trento - prečkanje čez Konja in Veliko planino ter sestop čez pl. Zapotok, vmes pa še morebitni vzpon na Zagorelec. Na zavetišču smo že rezervirali skupna ležišča, število udeležencev bo zaradi tega omejeno. Razpisa za oba izleta bosta izšla okrog 10 dni pred načrtovanima aktivnostma, takrat bomo začeli tudi z zbiranjem prijav.

 

Zadnji konec tedna v avgustu (25.–27.8.) bomo Trzinci spet v Majerci na Komni, koči PD Jeglič tik pod kočo pod Bogatinom, kjer smo bili februarja že na zimovanju. Od petka do nedelje bomo spoznavali okoliške manj zahtevne gore, sedla, kotanje in kraške pode in še kaj, v koči in okoli nje pa se še malo bolj spoznali. Planinski vikend je namenjen vsem družinskim članom in/ali drugim planinskim prijateljem. Tudi tam bo število mest obmejno, razpis bo zunaj sredi avgusta, ko bomo začeli zbiranje prijav.

 

LEP PLANINSKI POZDRAV IN NE POZABITE VES TA ČAS (PO-)SKRBETI ZA USTREZNO FIZIČNO PRIPRAVLJENOST, KO SE BOMO TUDI NA SKUPNIH POTEH PODALI VARNO V GORE.

Miha Pavšek
(Načelnik VO PD Onger)

© PD Onger Trzin. Dovoljeno povzemanje strani s pripisom vira.