Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj IščiIšči Seznam članovSeznam članov Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov  Registriraj seRegistriraj se PrijavaPrijava

Danes je 09.Sep.2010 09:52:26
Časovni pas UTC + 2 (DST vključen)
 Seznam foruma » Neplaninske zadeve » Humor (razno)
Fuzbalerji (splošno)
Moderatorji: Dimež, palček smuk
Objavi novo temo   Odgovori na to temo Označi temo kot neprebrano :: Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo
Stran 1 od 1 [2 Posts]  
Avtor Sporočilo
Dimež
Zdravljen Ongrček
Zdravljen Ongrček

Pridružen/-a: 02.01.2004 16:34
Kraj: Trzin

PrispevekObjavljeno: 12.Dec.2009 05:43:35    Naslov sporočila:  Fuzbalerji (splošno)   Označi to in naslednja spročila kot neprebrana 

- Ko prime lulat vratarja (ni kar en 'burek' pač pa nekdanji nemški reprezentančni vratar
- ob naslednje vratarskem mixu se lahko 'polulate od smeha' kar vi!
Pa še nekaj na rovaš vratarjev:
- Ko 'pomotoma' dosežeš gol in še en na podobno vižo ...

Pa naj kdo reče, da je pri fuzbalerjih navzoč le huliganizem ... Laughing
Moram malo skrbet za vaše veselje - sploh sedaj, ko se bo spet vse vrtelo okoli nogometa ...

Dimež
Zdravljen Ongrček
Zdravljen Ongrček

Pridružen/-a: 02.01.2004 16:34
Kraj: Trzin

PrispevekObjavljeno: 07.Jun.2010 05:19:17    Naslov sporočila:   Označi to in naslednja spročila kot neprebrana 

Zdi se mi, da sem nekoč pod nek humor vtaknil novičko o nogometni tekmi Ameriška Samoa : Avstralija, ki se je končala z neverjetnim rezultatom: 0 : 31.
Reprezentant Avstralije Archie Thompson je zabil kar 13 golov, David Zdrilic jih je dal 8, ... O tej tekmi si nekaj lahko preberete tudi na Wikipediji, da pa sem se spomnil na to tekmo je zgolj slučaj - čisti slučaj me je na YouTube namreč pripeljal na dvominutni posnetek nekaj golov s te tekme ...

Zabavajte se!

Pokaži sporočila:   Razvrsti po:   
Stran 1 od 1 [2 Posts]  
Objavi novo temo   Odgovori na to temo Označi temo kot neprebrano :: Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo
 Seznam foruma » Neplaninske zadeve » Humor (razno)
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu