Danes je 09.Sep.2010 09:52:26
Časovni pas UTC + 2 (DST vključen) |
| Avtor |
Sporočilo |
Dimež
Zdravljen Ongrček

Pridružen/-a: 02.01.2004 16:34 Prispevkov: 7075 Kraj: Trzin
|
Objavljeno: 12.Dec.2009 05:43:35 Naslov sporočila:
Fuzbalerji (splošno) |
|
- Ko prime lulat vratarja (ni kar en 'burek' pač pa nekdanji nemški reprezentančni vratar
- ob naslednje vratarskem mixu se lahko 'polulate od smeha' kar vi!
Pa še nekaj na rovaš vratarjev:
- Ko 'pomotoma' dosežeš gol in še en na podobno vižo ...
Pa naj kdo reče, da je pri fuzbalerjih navzoč le huliganizem ...
Moram malo skrbet za vaše veselje - sploh sedaj, ko se bo spet vse vrtelo okoli nogometa ...
_________________ Otrok z nedolžnim izrazom načrtuje veliko neumnost. (3. osnovni zakon gospe Murphy)
|
|
Nazaj na vrh
|
|
 |
Dimež
Zdravljen Ongrček

Pridružen/-a: 02.01.2004 16:34 Prispevkov: 7075 Kraj: Trzin
|
Objavljeno: 07.Jun.2010 05:19:17 Naslov sporočila:
|
|
Zdi se mi, da sem nekoč pod nek humor vtaknil novičko o nogometni tekmi Ameriška Samoa : Avstralija, ki se je končala z neverjetnim rezultatom: 0 : 31.
Reprezentant Avstralije Archie Thompson je zabil kar 13 golov, David Zdrilic jih je dal 8, ... O tej tekmi si nekaj lahko preberete tudi na Wikipediji, da pa sem se spomnil na to tekmo je zgolj slučaj - čisti slučaj me je na YouTube namreč pripeljal na dvominutni posnetek nekaj golov s te tekme ...
Zabavajte se!
_________________ Otrok z nedolžnim izrazom načrtuje veliko neumnost. (3. osnovni zakon gospe Murphy)
|
|
Nazaj na vrh
|
|
 |
|
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|