Uvod
  Aktualno
  Članarina 2021
  E-trgovina
  Upravni odbor
  Pravilniki, obrazci
  Kontakti
 
   Odseki
Mladinski
Markacijski
Propagandni
Vodniški
Naravovarstveni
Športno-plezalni
 
  Najavljeni izleti
  Članki, zanimivosti
  O Trzinu in Trzincih
 
   Zgodovina društva
  Spominska soba
  Zgodilo se je ...
 
   TV Onger
  Povezave
  Fotogalerije
 
Odsek za varstvo narave Natisni stran
 

Vabilo na sobotno čistilno akcijo
21.03.2012

 
 
   
Tako kot vsako leto, tudi letos občina Trzin s pomočjo društev, organizacij, osnovne šole ... iz naše občine organizira čistilno akcijo na območju občine Trzin.

Letošnjo občinsko čistilno akcijo, sicer že 14. po vrsti, bomo izvedli v okviru vseslovenske akcije "Očistimo Slovenijo 2012" v soboto, 24. marca 2012. Našo akcijo smo lokalno obarvali in jo poimenovali "Očistimo Trzin 2012".

Napotki in priporočila:

1. Na zbirnih mestih (v našem primeru pred hišico PD Onger Trzin na Ul. Rašiške čete 4 – Trzin, Mlake) se zberemo ob 9:00 uri.
2. Zaključek: ob 13:30 uri v Okrepčevalnici Bor, poleg trgovine Mercator v Mlakah (občina Trzin poskrbi za topel obrok za vse udeležence akcije).
3. Vsem udeležencem čistilne akcije priporočamo, da trpežnejše rokavice prinesejo s seboj. Gumijaste rokavice bo dobavila občina Trzin, lahko jih boste dobili, žal pa se po izkušnjah hitro strgajo.
4. Letos bomo odpadke ločevali (rumene in modre vrečke za PVC embalažo in pločevinke, zelene za steklenice, rdeče za nevarne odpadke - odpadne baterije, kartuše in črne za ostale odpadke).
5. Naše društvo je dolžno počistiti okolico hišice PD Onger Trzin, odlagališče pri Vhodu v ŠRP na Reboljevi in Prešernovi ulici - če pa bo prostovoljcev dovolj, bomo pregled in čiščenje nadaljevali še v smeri potoka Gvajška in še naprej, morda pa z eno skupino "skočimo" še do Frnihtovega bajerja ...
6. Za prevoz z lokacij, kjer ni kontejnerjev (5 m³) - v Trzinu jih bo sicer pet (eden tudi pred našo hišico), bodo poskrbeli trzinski gasilci.

Vljudno vabljeni k aktivni udeležbi.

 
 
   
PS: Udeležba na čistilni akciji je na lastno odgovornost! Organizatorji ne prevzemajo odgovornosti za morebitne poškodbe in nezgode na čistilni akciji.

© PD Onger Trzin. Dovoljeno povzemanje strani s pripisom vira.