Uvod
  Aktualno
  Članarina 2021
  E-trgovina
  Upravni odbor
  Pravilniki, obrazci
  Kontakti
 
   Odseki
Mladinski
Markacijski
Propagandni
Vodniški
Naravovarstveni
Športno-plezalni
 
  Najavljeni izleti
  Članki, zanimivosti
  O Trzinu in Trzincih
 
   Zgodovina društva
  Spominska soba
  Zgodilo se je ...
 
   TV Onger
  Povezave
  Fotogalerije
 
Odsek za varstvo narave Natisni stran
 

Občinska čistilna akcija 2011
24.03.2011

Tako kot vsako leto, tudi letos občina Trzin s pomočjo občinskih društev, organizacij, JVIZ Osnovna šola Trzin in članov LD Mengeš iz naše občine organizira čistilno akcijo na območju občine Trzin.
Letošnjo čistilno akcijo, sicer že trinajsto po vrsti, bomo izvedli v okviru vseslovenskega Dneva za spremembe v soboto, 26. marca 2011. (Za rezervni termin smo določili soboto, 2. aprila 2011) Našo akcijo smo lokalno obarvali in jo poimenovali DAN ZA SPREMEMBE TRZIN 2011.

 
 
   
Napotki in priporočila:
1. Na zbirnih mestih (v našem primeru pred hišico PD Onger Trzin na Ul. Rašiške čete 4) se zberemo ob 9:00 uri, zaključimo predvidoma med 13:30 in 14:00 uro v Okrepčevalnici BOR poleg trgovine Mercator na Mlakarjevi.
2. Vsem udeležencem čistilne akcije priporočamo, da trpežnejše rokavice prinesejo s seboj. Gumijaste rokavice bo dobavila občina Trzin, lahko jih boste dobili, žal pa se hitro strgajo.
3. Naše društvo je dolžno počistiti okolico hišice PD Onger Trzin, odlagališče pri Vhodu v ŠRP na Reboljevi in Prešernovi ulici - če pa bo prostovoljcev dovolj, bomo pregled in čiščenje nadaljevali še v smeri potoka Gvajška, morda pa z eno skupino "skočimo" še do Frnihtovega bajerja ...

Vljudno vabljeni k aktivni udeležbi na DNEVU ZA SPREMEMBE TRZIN 2011.

© PD Onger Trzin. Dovoljeno povzemanje strani s pripisom vira.