Uvod
  Aktualno
  Članarina 2021
  E-trgovina
  Upravni odbor
  Pravilniki, obrazci
  Kontakti
 
   Odseki
Mladinski
Markacijski
Propagandni
Vodniški
Naravovarstveni
Športno-plezalni
 
  Najavljeni izleti
  Članki, zanimivosti
  O Trzinu in Trzincih
 
   Zgodovina društva
  Spominska soba
  Zgodilo se je ...
 
   TV Onger
  Povezave
  Fotogalerije
 
Vodniški odsek Natisni stran
 

24. nočni rokovnjaški pohod
14.05.2014

Vabljeni na 24. nočni rokovnjaški pohod, ki se bo začel v soboto, 24. maja, ob 20.30 pred Gostinskim podjetjem Trojane.

Pot bo udeležence vodila po trasi: Trojane-Javorje-greben pod Špilkom-Selce-Poljane nad Blagovico-Češnjice-Brezovica-Kumerčev mlin-dolina potoka Vasenščica do Vasena in naprej preko zaselka Potok-Loke v Tuhinju-Sela-Rožično-Markovo-Poreber-Tučna-Vodice nad Kamnikom-Stahovica-gostišče pri Planinskem orlu.
Celotna dolžina poti, ki je precej razgibana, je 34 kilometrov.

Od udeležencev pohoda se pričakuje dobra telesna in psihična pripravljenost za hojo v nočnem času ter ustrezna oprema tudi za morebitne neugodne vremenske razmere. Ponoči je orientacija slabša, zato naj pohodniki ne zapuščajo skupine! Obvezna baterijska svetilka!

Prijavnino 10 € se plača ob prijavi na dan pohoda (velja tudi za predhodne prijave). Za mladino do petnajstega leta starosti, v spremstvu staršev, prijavnine ni!
Prijavnina vključuje avtobusno vozovnico, vodenje in zavarovanje za čas pohoda, diplomo, izkaznico za prvo udeležbo na pohodu, krof, čaj, malico in rokovnjaški golaž.

Pohodnikom priporočamo, da se z avtomobilom ... pripeljejo do Kamnika ter se na start odpeljejo z avtobusom, ki bo z avtobusne postaje Kamnik odpeljal ob 19. uri; pot nadaljeval na Duplico in nato mimo Arboretuma - Radomelj na Vir in v smeri Dob - Lukovica do Trojan.

Kdor se želi udeležiti pohoda, lahko za podrobnosti pokliče v času uradnih ur na Planinsko društvo Kamnik (www.drustvo-kamnik.si) na telefon 01 8391 345 ali svoje vprašanje lahko posreduje po e-pošti: pdkamnik@siol.net, kjer sprejemajo tudi prijave za najave večjih skupin pohodnikov. Za podrobnejše informacije izven časa uradnih ur Planinskega društva Kamnik lahko pokličete 031 395 094 (Miran) ali 041 727 918 (Jana).

Kontaktna številka v času pohoda: 031 395 094 (Miran)

© PD Onger Trzin. Dovoljeno povzemanje strani s pripisom vira.