Uvod
  Aktualno
  Članarina za leto 2024
  E-trgovina
  Upravni odbor
  Pravilniki, obrazci
  Kontakti
 
   Odseki
Mladinski
Markacijski
Propagandni
Vodniški
Naravovarstveni
Športno-plezalni
 
  Najavljeni izleti
  Članki, zanimivosti
  O Trzinu in Trzincih
 
   Zgodovina društva
  Spominska soba
  Zgodilo se je ...
 
   TV Onger
  Povezave
  Fotogalerije
 
Propagandni odsek Natisni stran
 

Ponudba planinskih čevljev (Alpina)
03.08.2006

 
 
   
V naslednjih dneh bodo pri Alpini kupcem ponudili dodaten popust pri nakupu planinskih čevljev. Mi pa smo se odločili, da napišemo nekaj več besed o kupcu prilagojeni obutvi (ACS obutev), ki postaja v ponudbi Alpine zanimiva novost.

Ortopedi poudarjajo, da mnogo težav in problemov s stopali nastane ravno zaradi neprave izbire obutve glede na obliko stopala. Z leti se zaradi tega lahko razvijejo tudi trajne poškodbe ali spremembe, ki otežujejo hojo in življenje na splošno. ACS obutev nudi številne novosti, koristi in prednosti, ki skrbijo, da se obutev optimalno prilega obliki noge. Glavna prednost pa je, da ACS obutev izbirate posebej za levo in desno stopalo. Izbirate lahko med več variantami čevlja, ki se razlikujejo po volumnu znotraj ene dolžinske številke. Zato so tudi vse funkcionalne značilnosti čevlja zaradi optimalnega prileganja bolje izkoriščene. Več o prednostih ACS obutve si lahko preberete na tej strani.

 
 
   
Pred nakupom ACS obutve opravite brezplačno meritev z optičnim merilnikom, s katerim lahko ugotovite dolžino in širino svojih stopal. To meritev lahko opravite v eni od izbranih prodajalnah Alpine (najbliže Trzinu je to Alpinina prodajalna v Mercator Centru Ljubljana, Cesta Ljubljanskih brigad 33, tel: 01 50 08 622.

Zaenkrat so v Alpini pripravili dva modela kupcu prilagojene planinske obutve:

  • pohodni čevelj Nevada (od številke 38 do 48)
  • treking model Vision (od številke 38 do 48)
  • Vse informacije o teh dveh modelih (in ostali kupcem prilagojeni obutvi) najdete na tem naslovu.

    Ponudba pokriva različne potrebe kupcev, saj je pohodni čevelj Tibet namenjen resnejšim planincem, treking čevlji Vision so zelo večnamenski čevlji (pohodi, kolesarjenje, tek, motociklizem, rafting…).

    © PD Onger Trzin. Dovoljeno povzemanje strani s pripisom vira.