Uvod
  Aktualno
  Članarina 2021
  E-trgovina
  Upravni odbor
  Pravilniki, obrazci
  Kontakti
 
   Odseki
Mladinski
Markacijski
Propagandni
Vodniški
Naravovarstveni
Športno-plezalni
 
  Najavljeni izleti
  Članki, zanimivosti
  O Trzinu in Trzincih
 
   Zgodovina društva
  Spominska soba
  Zgodilo se je ...
 
   TV Onger
  Povezave
  Fotogalerije
 
Propagandni odsek Natisni stran
 

Izdelek tedna - Planinski zabavnik 2 (- 25 %)
28.10.2018

Še do 1. novembra 2018 imate možnost Planinski zabavnik 2 kupiti s 25-odstotnim popustom.

V zabavniku se boste seznanili z osnovami varnega planinstva, z nenapisanimi pravili obnašanja v hribih in na splošno o tem kako biti planinec, ki spoštuje druge pohodnike, pa tudi rastlinski in živalski svet, ki ga obdajata v hribih. Naučili se boste novih besed iz planinskega "slovarja", da boste vedeli, kaj je, recimo, škrbina, ali melišče. In o slovenskih gorah se boste poučili, pa alpinistih in alpinistkah, ki so se s svojimi dosežki v domačih in tujih gorah že vpisali v zgodovino. In še in še ...

Naloge so različne po zahtevnosti: nekatere naloge imajo eno markacijo, nekatere pa dve ali tri. Ena markacija pomeni najlažje naloge, namenjene mlajšim, starim 9 in 10 let. Dve markaciji označujeta srednje težke naloge (11 in 12 let), tri zahtevnejše najtežje naloge, namenjene mladostnikom, starim 13 in 14 let.

Naloge so razvrščene po sklopih: varno v gore, planinske poti in postojanke, spoznavanje gora, zgodovina, rastlinstvo in živalstvo idr.

Naloge se razlikujejo po načinu reševanja: križanke, uganjevanje, branje, iskanje pravilnih odgovorov, naloge za povezovanje, risanje in fotografiranje, iskanje rim, ročne spretnosti in tako naprej.

Planinski zabavnik je točno to, kar pove njegovo ime - je planinski in zabaven ter otroke z igro, ustvarjalnostjo in miselnimi izzivi uvaja v planinski svet.

CENA: V času od 25. oktobra do 1. novembra 2018 lahko Planinski zabavnik 2 kupite po akcijski ceni s 25-odstotnim popustom: 7,40 €* (redna cena: 9,90 €).

*DDV je obračunan v ceni. Stroške poštnine plača naročnik.

Za naročilo klikni

© PD Onger Trzin. Dovoljeno povzemanje strani s pripisom vira.