Uvod
  Aktualno
  Članarina za leto 2024
  E-trgovina
  Upravni odbor
  Pravilniki, obrazci
  Kontakti
 
   Odseki
Mladinski
Markacijski
Propagandni
Vodniški
Naravovarstveni
Športno-plezalni
 
  Najavljeni izleti
  Članki, zanimivosti
  O Trzinu in Trzincih
 
   Zgodovina društva
  Spominska soba
  Zgodilo se je ...
 
   TV Onger
  Povezave
  Fotogalerije
 
Članarina 2013 Natisni stran
 

članarina 2013: Nove članske izkaznice za A in A+ člane
26.01.2013

V letu 2013 se v uporabo postopoma uvajajo nove članske izkaznice PZS. Z letošnjim letom bodo namenjene A in A+ članom. Nova izkaznica, prilagojena posamezniku, prinaša svežo oblikovno zasnovo.

Izkaznico smo želeli prilagoditi posamezniku in predvsem izkoristiti možnosti, ki jih nudi novejša tehnologija in s tem dvigniti kakovost uporabniške izkušnje. Izkaznica poleg zapisa podatkov člana v klasičnem načinu, vsebuje tudi zapis v QR in črtni kodi ter zapis na elektronskem čipu. S tem bomo v prihodnosti lahko uvedli enostavnejše včlanjevanje in podaljševanje članstva, enostavnejšo prijavo za nočitev v kočah in lažje uveljavljanje drugih članskih ugodnosti.

Izkaznice bodo člani, ki so imeli v letu 2012 poravnano A ali A+ članarino, prejeli na svoj naslov. Prvi del izkaznic bo poslan po pošti v petek, 11. 1. 2013, drugi del v ponedeljek, 14. 1. 2013.
Do zamude pri pošiljanju izkaznic, ki bi prvotno morale biti poslane že konec decembra lansko leto, je prišlo zaradi ugotovljenih odstopanj naslovov in ulic, zavedenih v centralni evidenci članstva PZS od uradnega registra ulic in tehničnih težav povezanih s tem.

če kateri od lanskoletnih A in A+ članov na dom ne prejmejo izkaznice, jo bo prejel v nekaj dneh po vnosu podatkov o članarini za leto 2013 v centralno evidenco članstva. Enako velja za člane, ki bodo v letu 2013 na novo poravnali A ali A+ članarino. članarino še vedno poravnate pri matičnem planinskem društvu, kjer vam bodo izdali tudi pripadajoča člansko znamkico za tekoče leto.

Zaradi lažjega prehoda bo letos tudi za A in A+ člane še veljavna stara izkaznica.

Planinska zveza Slovenije

© PD Onger Trzin. Dovoljeno povzemanje strani s pripisom vira.