Uvod
  Aktualno
  Članarina za leto 2024
  E-trgovina
  Upravni odbor
  Pravilniki, obrazci
  Kontakti
 
   Odseki
Mladinski
Markacijski
Propagandni
Vodniški
Naravovarstveni
Športno-plezalni
 
  Najavljeni izleti
  Članki, zanimivosti
  O Trzinu in Trzincih
 
   Zgodovina društva
  Spominska soba
  Zgodilo se je ...
 
   TV Onger
  Povezave
  Fotogalerije
 
Mladinski odsek Natisni stran
 

Izšel je BN 2006
15.04.2007

 
 
   
V torek, 10. aprila je izšla že deveta knjižica, ki izzide vsakič po poletnem mladinskem planinskem taboru – z že uveljavljenim imenom BN (Brezmejna Navkreberlazenja). čaka vas kar 64 strani zanimivega branja, seveda opremljenega s precej slikami.

In kaj prinaša?

Po kratki uvodni predstavitvi mladinskega odseka (MO) sledi nekaj besed o športnih plezalcih v OŠ Trzin, kjer sodelujejo osnovnošolci. Nadaljujemo z nekaj »reklame« za društveno spletno stran, ter za spletno stran »WC cajtnga«. Tisti, ki hodite na naša taborjenja že veste, o čem govorimo.

Sledijo predstavitve planinskih skupin Bibe, Gamsi in Nore krave. Naš MO ne »pokriva« več le OŠ Trzin; k sodelovanju so nas povabili tudi v bežigrajskem vrtcu Jelka. Tam je resno za delo poprijel dosedanji načelnik MO, Tomaž, ki je v vrtcu zaposlen.

Sledijo kratki utrinki z izletov: najprej vrtca Jelka, potem pa izleti MO in vodniškega odseka (VO) društva, pri katerih sodelujejo tudi otroci.

Drugi del knjižice (malo manj kot polovico) pa zaseda Taborni časopis MEDVODJE 2006.

In kje BN lahko dobite? Nekaj izvodov bo na voljo v tajništvu OŠ Trzin in v papirnici čačka – drugače pa bo najlaže, če boste »pocukali« za rokav katerega od vodnikov oz. nam pisali na e-naslov društva (info@onger.org).

© PD Onger Trzin. Dovoljeno povzemanje strani s pripisom vira.