Uvod
  Aktualno
  Članarina za leto 2023
  E-trgovina
  Upravni odbor
  Pravilniki, obrazci
  Kontakti
 
   Odseki
Mladinski
Markacijski
Propagandni
Vodniški
Naravovarstveni
Športno-plezalni
 
  Najavljeni izleti
  Članki, zanimivosti
  O Trzinu in Trzincih
 
   Zgodovina društva
  Spominska soba
  Zgodilo se je ...
 
   TV Onger
  Povezave
  Fotogalerije
 
Mladinski odsek Natisni stran
 

Osemnajstič »Mladina in gore« - SPOROčILA
13.01.2007

Danes, v soboto, 13. 1. 2007, naši mladi člani sodelujejo na državnem tekmovanju »Mladina in gore« v Mežici. Več si lahko preberete v zapisu Državno tekmovanje »Mladina in gore« 2007 in seveda na povezavah, ki jih boste našli na tisti strani.

Naj se ob tej priložnosti zahvalimo Osnovni šoli Trzin, ki je prevzela kritje stroškov kosila in ogleda rudnika v Mežici. Hvala!

--------------------

1. javljanje (SMS): Pisni del je mimo. Vprašanja so bila zelo čudna, nenormalno težka. Upamo na najboljše. (13/1/07, 12:00)

2. javljanje (po mobiju): Naša ekipa je na koncu pristala na 9. mestu. čESTITKE! V vzporednem tekmovanju, kjer so morali narediti zgibanko o obisku gora, najbližjih domačemu kraju so bili tretji in si s tem prislužili praktično nagrado. Zmagala je ekipa iz Škofje Loke.

Obenem je bilo slišati precej ostre kritike na račun sestavljalca vprašanj (testi, finale). Ker to ni njegov »prvi kiks« (spomnimo se npr. hude napake iz Nove Gorice, ko je enoto GRS, ki poleti dežura na Brniku »preimenoval« v postajo GRS – napaka je potem celo vplivala na nadaljne tekmovanje) bi bilo dobro, da MK PZS poišče katerega od usposobljenih strokovnjakov, ki ne bi skrbel za dvigovanje »pritiska«.

© PD Onger Trzin. Dovoljeno povzemanje strani s pripisom vira.