Uvod
  Aktualno
  Članarina za leto 2023
  E-trgovina
  Upravni odbor
  Pravilniki, obrazci
  Kontakti
 
   Odseki
Mladinski
Markacijski
Propagandni
Vodniški
Naravovarstveni
Športno-plezalni
 
  Najavljeni izleti
  Članki, zanimivosti
  O Trzinu in Trzincih
 
   Zgodovina društva
  Spominska soba
  Zgodilo se je ...
 
   TV Onger
  Povezave
  Fotogalerije
 
Mladinski odsek Natisni stran
 

B.N. - Brezmejna Navkreberlazenja izšla
16.12.2004

 
 
   
Po takih in drugačnih težavah so v sredo, 19. maja izšla letošnja Brezmejna Navkreberlazenja. Knjižica na 64 straneh na pretežno šaljiv način prinaša informacije o vsem, kar se je na MO dogajalo v preteklem letu.

Naslednji zapis je objavljen v majski številki Odseva - in kar vabi, da BN primete v roke ...

Brezmejno dolgo je trajalo, da je letošnji BN prikukal na plano. Saj veste - dolga zima, pomanjkanje sončnih žarkov in podobni zelo verjetni izgovori ... J
Kakorkoli že – BN tudi le­tos prinaša pregled planin­skih dogodkov na mladin­skem od­seku v letu 2003 in - za ude­ležence tabora Drežnica 2003 - težko priča­kovani taborni časopis.
Za nastanek BN-ja so krivi Irena Mučibabić (urednica pregleda dogodkov), To­maž Kocman (urednik tabornega časopisa) in Emil Pevec (lepotni kirurg BN-ja).
Nekaj podrobnosti o letošnji knjižici: Rubrika 'Kaj pa, če je vse res?' prinaša še vroče izjave o MO, 'Skozi 2003' nas popeljejo slike in kratki članki, naslovnica tabornega časopisa pa jasno dokazuje, da je najboljša paprika mrtva paprika.
Vam zdaj ni nič jasno? Kar BN v roke pa veliko užitkov ob branju. člani planinskih skupin ga boste dobili na srečanjih, ostali rado­vedni pa si boste morali svoj izvod 'priboriti' kako drugače. Mogo­če pri 'ta glavnih' v mladinskem odseku? Vprašajte in če si ga boste zares želeli ...

© PD Onger Trzin. Dovoljeno povzemanje strani s pripisom vira.