Uvod
  Aktualno
  Članarina za leto 2023
  E-trgovina
  Upravni odbor
  Pravilniki, obrazci
  Kontakti
 
   Odseki
Mladinski
Markacijski
Propagandni
Vodniški
Naravovarstveni
Športno-plezalni
 
  Najavljeni izleti
  Članki, zanimivosti
  O Trzinu in Trzincih
 
   Zgodovina društva
  Spominska soba
  Zgodilo se je ...
 
   TV Onger
  Povezave
  Fotogalerije
 
Mladinski odsek Natisni stran
 

Planinski krožek v OŠ Trzin (2006/07)
07.09.2006

 
 
   
Novo šolsko leto se je pričelo. In z njim se vedno prične tudi planinski krožek. V OŠ Trzin smo prisotni nepretrgoma že skoraj dve desetletji, kar je dokaz, da se »spoznamo« na svoje delo in da nam šola zaupa.

Vabimo vse osnovnošolce, da se nam pridružijo! Prav tako želimo vzpodbuditi starše, da napotijo svoje otroke med »planince«. Slovenija je gorata dežela in vaši otroci se bodo prej ali slej znašli v goratem svetu. Morda z vami, prijatelji, … Zakaj se ne bi že v mladih letih poučili o skrivnostih planinstva?

Slovenci namreč vse prevečkrat razmišljamo, da imamo »gore v genih«. Morda je to res – a običajno nam hudo primanjkuje gorniškega znanja.

Seveda se pri planinskem krožku in na izletih ne dogaja le »planinstvo«. Ker vse več strokovnjakov ugotavlja, da se sodobni otroci ne znajo niti loviti, skrivati in se igrati slepih miši to pomanjkljivost skušamo odpraviti tudi med našim delom.

Vabimo vas, da se oglasite v sredo, 20. septembra 2006 ob 17. uri v OŠ Trzin. Lahko nas boste povprašali vse o letošnjem programu planinskega krožka, takrat pa bo znanih tudi že več podatkov o delu in terminih srečanj vseh planinskih skupin našega mladinskega odseka.

Planinski krožek je seveda brezplačen!

Vabilo – planinski krožek (775 kB)

© PD Onger Trzin. Dovoljeno povzemanje strani s pripisom vira.