Uvod
  Aktualno
  Članarina 2021
  E-trgovina
  Upravni odbor
  Pravilniki, obrazci
  Kontakti
 
   Odseki
Mladinski
Markacijski
Propagandni
Vodniški
Naravovarstveni
Športno-plezalni
 
  Najavljeni izleti
  Članki, zanimivosti
  O Trzinu in Trzincih
 
   Zgodovina društva
  Spominska soba
  Zgodilo se je ...
 
   TV Onger
  Povezave
  Fotogalerije
 
Mladinski odsek Natisni stran
 

Planinski krožek v OŠ s polnimi pljuči naprej
04.11.2018


Kot v človeškem življenju se tudi v življenju društva, odseka ... pojavljajo vzponi in padci. Enega takih "padcev" smo žal doživeli v preteklem letu (po tekmovanju MiG), ko je vrste mladinskega odseka iz različnih vzrokov zapustilo nekaj doslej vidnih članov vodstva mladinskega odseka.
Ampak delo za društvo, mladinski odsek ... je več kot samo nek osebni interes. Je način življenja. In v društvu se vedno najdejo ljudje, ki to razumejo. Zato društvo v sebi vedno najde moč, da prebrodi še take težave.

Planinski krožek se je torej z odločnimi koraki usmeril v novo obdobje. Otrok je pri planinskem krožku precej več, kot smo jih bili navajeni v zadnjih letih - in najavljajo se še novi. Smo torej na pravi poti!
Planinska skupina Komarčki se je preimenovala v (gorsko ime!!) PS Hitri svizci. Vsak četrtek ob 15.30 se dobimo v učilnici matematike in prve pol ure obvezno posvetimo posameznim planinskim temam, kasneje pa je na vrsti seveda družabnost.
Krožek vodi predsednik društva Emil (ki, mimogrede, letos "praznuje" 30 let, odkar se je prvič spoprijel z nalogo vodenja planinskega krožka na OŠ Trzin) ob izdatni pomoči hčerke Lare.

In kar je vsekakor tudi pomembno - prvič v zgodovini društva imamo planinsko skupino tudi v vrtcu (PS Planinski vrabčki), ki se sestaja vsako sredo (od 16.15 do 17.00). Za vse informacije se lahko obrnete na vzgojiteljico Nino Zupan.

Vsi otroci - vabljeni v naše vrste!

© PD Onger Trzin. Dovoljeno povzemanje strani s pripisom vira.