Uvod
  Aktualno
  Članarina 2021
  E-trgovina
  Upravni odbor
  Pravilniki, obrazci
  Kontakti
 
   Odseki
Mladinski
Markacijski
Propagandni
Vodniški
Naravovarstveni
Športno-plezalni
 
  Najavljeni izleti
  Članki, zanimivosti
  O Trzinu in Trzincih
 
   Zgodovina društva
  Spominska soba
  Zgodilo se je ...
 
   TV Onger
  Povezave
  Fotogalerije
 
Upravni odbor Natisni stran
 

Volitve so pred vrati (ali zbiranje kandidatur)
10.12.2007

Jubilejni 25. občni zbor PD Onger Trzin bo v nedeljo, 10. 2. 2008, ob 18.00 v dvorani Marjance Ručigaj v Trzinu. Ker je občni zbor obenem tudi volilni, vabimo vse, ki menijo, da lahko s svojimi idejami in energijo sooblikujejo 'življenjsko zgodbo' enega starejših trzinskih društev, da pristopijo k skupnemu delu. Večina krajanov poslanstvo našega društva dobro pozna, zato verjetno veste, da je možnosti za dokazovanje več kot dovolj. Društveni odseki (vodniški, mladinski, propagandni, markacijski, športno-plezalni, naravovarstveni) imajo za vas vedno 'odprta vrata'.
člani imate možnost kandidirati za mesto predsednika, podpredsednika, tajnika in blagajnika (27. člen Pravil PD Onger Trzin), ter za člane Nadzornega odbora in častnega razsodišča. Načelnike odsekov volijo člani odsekov.
Za vse kandidate pa je seveda pogoj, da so člani (plačana članarina) društva v letu 2007. UO ima štiriletni mandat.

 

Zelo verjetno pa bo spet uvedena funkcija 'voljenega člana' – to pomeni, da bo občni zbor izvolil dva člana, ki bosta v UO prevzela nekatere konkretne naloge (odvisno od potreb UO). Se pravi, da boste nekakšna 'ministra brez listnice'. To je priložnost za vse tiste, ki menijo, da je treba v društvu še marsikaj postoriti, a doslej niso imeli možnosti odločanja.


Kandidature zbiramo do četrtka, 10. 1. 2008, na naslov društva (PD Onger Trzin, Ul. Rašiške čete 4, 1236 Trzin, pripis »kandidatura OZ«). Obrazec za kandidaturo boste našli na spletni strani društva (
http://onger.org/).
Za dosedanje člane organov UO je dovolj samo pisno soglasje h kandidaturi, vsi novi kandidati pa naj kandidaturi priložijo še kratek planinski življenjepis.

 

UO PD Onger Trzin

© PD Onger Trzin. Dovoljeno povzemanje strani s pripisom vira.