Uvod
  Aktualno
  Članarina za leto 2024
  E-trgovina
  Upravni odbor
  Pravilniki, obrazci
  Kontakti
 
   Odseki
Mladinski
Markacijski
Propagandni
Vodniški
Naravovarstveni
Športno-plezalni
 
  Najavljeni izleti
  Članki, zanimivosti
  O Trzinu in Trzincih
 
   Zgodovina društva
  Spominska soba
  Zgodilo se je ...
 
   TV Onger
  Povezave
  Fotogalerije
 
MO - Dijaki & študenti Natisni stran
 

Razpis za "Tomovo" Komno
06.11.2005

Turno smučanje za sladokusce in poznavalce 2006 na Planini na Kraju (koča PD Jeglič Majerca) - štirje termini, vse februarja in marca 2006

  • Si želite preživeti nekaj nepozabnih dni na izzivalnih turnih smukih, na takšnih turah, na katere greste sami le težko?
  • Si želite spoznati najlepše dele južnih julijskih Alp, se povzpeti na mogočne smučarske vrhove in opraviti dolge ture, ne da bi se vam pri tem mudilo v dolino?
  • Si želite na turah varno spremstvo in zanesljivo logistiko, popoldne in zvečer pa prijetno okolje in dobro družbo?
  • Želite uživati ob dobri hrani, našega izvrstnega kuharja, ki vas bo razvajal s svojimi dobrotami?

Pridite na Komno, na visoko kraško planoto na sončni strani Julijskih Alp; na območje, kjer je največ snega v Sloveniji.

  • 1. termin od 04.-08.02. (5 dni) - v vodstvu te izmene bo sodeloval tudi naš član Miha Pavšek!
  • 2. termin od 09.-12.02. (4 dni)
  • 3. termin od 11.-14.03. (4 dni)
  • 4. termin od 15.-19.03. (5 dni)

Število udeležencev: Največ 16 za posamezni termin.

Pogoj za udeležbo je znanje smučanja na urejenem smučišču, potrebna je turnosmučarska oprema (smuči, turnosmučarske vezi, palice, psi, srenači, dereze, cepin, lavinska žolna, sončna očala, zimska gorniška obleka, spalna vreča (ni obvezna)).Udeleženci sami poskrbijo za svoje nezgodno zavarovanje v okviru članarine PZS. Vodenje in organizacija turnih smukov v skladu z vremenskimi in snežnim razmerami.

Cena: štiridnevno turno smučanje 29.000 SIT, petdnevno 34.000 SIT. Cena vključuje: 4/5 polnih penzionov s samopostrežnim zajtrkom, čajem in hrano za na ture. Obratovanje kuhinje je prilagojeno udeležencem, možnost vegetarijanske prehrane. Prenočevanje v štiriposteljnih sobah v planinski koči Majerca, oziroma v koči pri Krnskih jezerih (prva izmena/ena nočitev). V ceno ni vključen prevoz do Ukanca ter prevoza osebne opreme na Komno in nazaj v dolino.

Za zagotovitev izbranega termina se prijavite čim prej.

Prijave z vplačilom akontacije: 10.000 SIT lahko nakažete po pošti: Planinsko društvo Jeglič, Smlednik 38a, 1216 Smlednik; TRR 02021-0254605803

Informacije in rezervacije:

Sebastjan Kosec: 041 667 620; skosec@gmail.com

Aleš Bagari: 041 540 043; Alpe2000@yahoo.com

Informacije o »Tomovi Komni« (spomnimo se nepozabnega dr. Tomaža Vrhovca – članek Miha Pavška: Koča strica Toma iz Spodnje Šiške (Planinski vestnik, januar 2005) so na voljo tudi na strani Gore-ljudje.net.

Planina na Kraju

Koča Majerca

Bo tudi letos v okolici Komne toliko snega, kot ga je bilo marca 2004? Na sliki Koča pod Bogatinom. (foto: Andrej Rožič)

Turni smučarji v Graciji

© PD Onger Trzin. Dovoljeno povzemanje strani s pripisom vira.