Uvod
  Aktualno
  Članarina 2017
  Članarina 2018
  E-trgovina
  Upravni odbor
  Pravilniki, obrazci
  Kontakti
 
   Odseki
Mladinski
Markacijski
Propagandni
Vodniški
Naravovarstveni
Športno-plezalni
 
  Najavljeni izleti
  Članki, zanimivosti
  O Trzinu in Trzincih
 
   Zgodovina društva
  Spominska soba
  Zgodilo se je ...
 
   TV Onger
  Povezave
  Fotogalerije
 
Aktualno Natisni stran
 

Podprite akcijo Gluhi strežejo v planinskih kočah
03.09.2018

PZS z akcijo Gluhi strežejo v planinskih kočah v septembru sodeluje v Objemu Topline, ki ga izvaja Dormeo. Trem organizacijam, ki zberejo največ objemov razdelijo 1000 € donacijskih sredstev za izvedbo aktivnosti. Glasujete lahko tudi vi. Glasovanje poteka od 1. do 30. septembra preko spletne strani Objem Topline.

Gluhi strežejo v planinskih kočah je akcija ob tednu gluhih, ki bo potekala 22. in 23. septembra 2018 na 10 planinskih kočah. Odpiramo novo poglavje v planinski zgodbi, kjer vsak doživi drugačnost in prejme priložnost. Skupaj ustvarjamo skupen jezik inkluzije, s katero presegamo stereotipe in predsodke o gluhih. Preko socialnih, kulturnih in pohodniških aktivnosti združujemo prostovoljce, oskrbnike in osebje planinskih koč ter obiskovalce.

!! PODARJAM OBJEM !!

Navodila za podarjanje objemov:

  1. Objem podarite tako, da na spletni strani http://objemtopline.dormeo.net pod izbrano organizacijo kliknete gumb "podarjam objem". Ko to naredite prvič, objem še ni podarjen, saj se je potrebno najprej registrirati z vašim e-mail naslovom.
  2. To pomeni, da se vam po prvem kliku na gumb "podarjam objem" pojavi okno, v katerega vpišete vaš e-mail.
  3. Na e-mail, ki ga boste vpisali, vam bomo takoj poslali sporočilo, v katerem se bo nahajala povezava, na katero morate klikniti, da potrdite sodelovanje. S tem je registracija uspešno opravljena in odprla se vam bo spletna stran Objema topline, kar pomeni, da lahko sedaj normalno podarjate objeme (brez ponovne registracije).
  4. Pod organizacijo, ki ji želite podariti objem, kliknete gumb "podarjam objem" in številka se bo obarvala zeleno. To pomeni, da je bil objem uspešno podarjen. Vsak dan lahko podarite po 1 objem vsaki sodelujoči organizaciji. Torej, če v roku manj kot 24 ur po prvič podarjenem objemu, še enkrat kliknete "podarjam objem", se bo številka obarvala rdeče, kar pomeni, da ste danes tej organizaciji objem že podarili in ga ne morete več.

Vabljeni, da nam podarite objem!

© PD Onger Trzin. Dovoljeno povzemanje strani s pripisom vira.