Uvod
  Aktualno
  Članarina 2017
  Članarina 2018
  E-trgovina
  Upravni odbor
  Pravilniki, obrazci
  Kontakti
 
   Odseki
Mladinski
Markacijski
Propagandni
Vodniški
Naravovarstveni
Športno-plezalni
 
  Najavljeni izleti
  Članki, zanimivosti
  O Trzinu in Trzincih
 
   Zgodovina društva
  Spominska soba
  Zgodilo se je ...
 
   TV Onger
  Povezave
  Fotogalerije
 
Aktualno Natisni stran
 

Anketa o obiskovanju Triglava
19.02.2018

Letos beležimo 240 let prvega vzpona na Triglav. Ob tej priložnosti vas prosimo, da izpolnite spletno anketo o obiskovanju Triglava.

Anketo bo mogoče izpolniti do 28. februarja 2018. Je sistematično nadaljevanje raziskave o obiskovanju Triglavskega narodnega parka, ki jo je Javni zavod Triglavski narodni park začel izvajati v letu 2016. Rezultati bodo predstavljeni na spletni strani www.tnp.si in v drugih medijih.


Za vaše sodelovanje se vam najlepše zahvaljujemo!

Številni dogodki ob častitljivem jubileju

Triglav, ne le gora, ampak kraljestvo, zaznamuje tako deželo pod njim kot njene prebivalce. Številne aktivnosti ob praznovanju 240. jubileja prvega dokumentiranega vzpona na vrh, bodo potekale v Bohinju v organizaciji Občine Bohinj in Turizma Bohinj. Pomemben dogodek sledi junija v Slovenskem planinskem muzeju v Mojstrani, ko Gornjesavski muzej Jesenice in ZRC SAZU v sodelovanju s partnerji pripravljata strokovni simpozij.

Javni zavod Triglavski narodni park se bo v praznovanje vključil s pogovornimi večeri na petih informacijskih mestih Triglavskega narodnega parka, razstavo najboljših fotografij fotografskega natečaja, v toplejšem delu leta pa bodo organizirani tudi dogodki za družine.

Več o dogodkih v počastitev 240. obletnice prvega dokumentiranega vzpona na Triglav najdete v koledarju Triglavskega narodnega parka.


Triglav iz juga. Foto: Matej Ogorevc

© PD Onger Trzin. Dovoljeno povzemanje strani s pripisom vira.