Uvod
  Aktualno
  Članarina 2017
  Članarina 2018
  E-trgovina
  Upravni odbor
  Pravilniki, obrazci
  Kontakti
 
   Odseki
Mladinski
Markacijski
Propagandni
Vodniški
Naravovarstveni
Športno-plezalni
 
  Najavljeni izleti
  Članki, zanimivosti
  O Trzinu in Trzincih
 
   Zgodovina društva
  Spominska soba
  Zgodilo se je ...
 
   TV Onger
  Povezave
  Fotogalerije
 
Aktualno Natisni stran
 

Pisarna PZS med 16. in 23. 1. 2018 zaprta zaradi selitve
14.01.2018

Na skupščini 2017 so se predstavniki društev, klubov in ostalih organizacij članic PZS soglasno odločili za prodajo poslovne stavbe Planinske zveze Slovenije na Dvorakovi 9 in posledično za nakup novih poslovnih prostorov. PZS je v začetku decembra uradno postala lastnica novih prostorov v poslovni stavbi SATURN, Ob železnici 30a, Ljubljana.

Selitev v nove poslovne prostore bo potekala med 16. in 23. januarjem 2018. V tem času bo delo strokovne službe PZS ter Planinske trgovine prekinjeno!

Spletno nakupovanje v Planinski trgovini ter spletno včlanjevanje bo potekalo nemoteno, možne so zgolj zamude pri pošiljanju naročenega blaga. Prav tako bo nemoteno deloval informacijski sistem Naveza.

Nove prostore si boste lahko ogledali v ponedeljek, 5. februarja 2018, ko bo organiziran dan odprtih vrat. Več informacij v zvezi z njim bo objavljenih na spletni strani www.pzs.si.

Kam se selimo?

Planinska zveza Slovenija, slovenska krovna planinska organizacija, se po desetletjih bivanja na Dvorakovi 9 v Ljubljani seli na novo lokacijo.
Kmalu nas boste lahko obiskali v novih in večjih prostorih v 2. nadstropju poslovne stavbe Saturn. Nahaja se na naslovu Ob železnici 30 a v Ljubljani.

Stavba, v kateri ima svoje prostore tudi RIC (Republiški izpitni center), se nahaja v bližini Bauhausa ob Kajuhovi cesti v Ljubljani. Ob boljših pogojih za delo strokovne službe bo bolje poskrbljeno tudi za parkiranje obiskovalcev.


Na naši strani smo o selitvi poročali že konec lanskega septembra (Sedež PZS se seli v BTC). Tam najdete precej podatkov o površinah, ceni ...

© PD Onger Trzin. Dovoljeno povzemanje strani s pripisom vira.