Uvod
  Aktualno
  Članarina 2017
  Članarina 2018
  Članarina 2020
  E-trgovina
  Upravni odbor
  Pravilniki, obrazci
  Kontakti
 
   Odseki
Mladinski
Markacijski
Propagandni
Vodniški
Naravovarstveni
Športno-plezalni
 
  Najavljeni izleti
  Članki, zanimivosti
  O Trzinu in Trzincih
 
   Zgodovina društva
  Spominska soba
  Zgodilo se je ...
 
   TV Onger
  Povezave
  Fotogalerije
 
Aktualno Natisni stran
 

Ugodnejši lavinski trojček in/ali lavinska žolna za člane PZS
24.12.2018

Planinska zveza Slovenije je v sodelovanju s podjetjem Iglu šport d.o.o. za člane PZS ter društva in klube, člane PZS, pripravila možnost skupinskega nakupa lavinskega trojčka in/ali lavinske žolne. Cena kompleta in žolne je znižana za 30 % glede na redno maloprodajno ceno. Naročilo in nakup možna izključno preko PZS.

Poleg zdrsov na ledenih in zasneženih pobočjih, predstavljajo snežni plazovi obiskovalcem gorskega sveta največjo nevarnost. Kljub še tako dobri in vestni pripravi ter pazljivosti, se lahko zgodi, da nas plaz preseneti. V tistem trenutku pa je naše preživetje odvisno predvsem od tovariške pomoči, ki je lahko učinkovita le v primeru primerne opremljenosti nas samih in naše družbe na turi. Lavinski trojček je tako že nekaj časa »zlati standard« vseh obiskovalcev zasneženih gora.

Trojček ali njegovi posamezni sestavni deli (lavinska žolna, sonda in lopata) predstavljajo velik strošek. V želji po čim širši dostopnosti lavinskega trojčka smo s partnerskim podjetjem Iglu šport d.o.o., pripravili ugodno ponudbo t.i. skupnega nakupa opreme. Skupaj nam je uspelo znižati ceno dveh določenih lavinskih trojčkov ter dveh lavinskih žoln za kar 30 %!

Več informacij (in naročilo) najdete TUKAJ.

***

Naročilo IZKLJUČNO preko spletnega obrazca in sicer najkasneje do ponedeljek 7. januar 2019 (24:00).

Do ugodnejšega skupinskega nakupa so upravičeni člani PZS s plačano članarino za leto 2018 ali 2019 oz. planinska in ostala društva ter klubi, včlanjeni v PZS. PZS si pridržuje pravico preverjanja dejanske včlanitve naročnika.

© PD Onger Trzin. Dovoljeno povzemanje strani s pripisom vira.