Uvod
  Aktualno
  Članarina 2017
  Članarina 2018
  Članarina 2020
  E-trgovina
  Upravni odbor
  Pravilniki, obrazci
  Kontakti
 
   Odseki
Mladinski
Markacijski
Propagandni
Vodniški
Naravovarstveni
Športno-plezalni
 
  Najavljeni izleti
  Članki, zanimivosti
  O Trzinu in Trzincih
 
   Zgodovina društva
  Spominska soba
  Zgodilo se je ...
 
   TV Onger
  Povezave
  Fotogalerije
 
Najavljeni izleti Natisni stran
 

28.03.2020
Občinska čistilna akcija "Očistimo Trzin 2020"

Kot vsako leto bomo tudi letos sodelovali v osrednji občinski čistilni akciji. Vabljeni, da se akcije udeležite.

V primeru slabega vremena bo čistilna akcija prestavljena za en teden in bo v soboto, 4. 4. 2020.

***

Najpomembnejše (kratke) informacije:

1. Na zbirnih mestih se zberemo ob 9.00 uri, zaključimo predvidoma ob 12.00 uri v Pizzerii in špageteriji 'OLIVIA' na Ljubljanski c. 12/D v Trzinu. 2. Tudi letos bomo odpadke ločevali. Vrečke za odpadke bomo imeli pri sebi organizatorji. 3. Vsem udeležencem čistilne akcije priporočamo, da trpežnejše rokavice prinesejo s seboj. Rokavice bomo sicer imeli, lahko jih boste prevzeli, žal pa se hitro strgajo. 4. Udeležba na čistilni akciji je na lastno odgovornost! Organizatorji ne prevzemajo odgovornosti za morebitne poškodbe in nezgode na čistilni akciji. V primeru slabega vremena čistilna akcija odpade.

Območje pobiranja odpadkov - za člane PD Onger Trzin: Okolica hišice PD Onger, odlagališče pri vhodu v ŠRP na Reboljevi ulici, okolica avtopralnice na stičišču Kidričeve ulice ob zaklonišču (naše klasično območje iskanja in pobiranja smeti ob Frnihtovem bajerju so prevzeli člani Lovske družine Mengeš).

Boni za malico in osvežilni napitek: Tako kot vsako leto, bomo tudi letos poskrbeli, da bo vsak udeleženec akcije dobil bon, s katerim bo po zaključku akcije v Pizzerii in špageteriji 'OLIVIA' dobil malico in osvežilni napitek. Za razdelitev bonov bo poskrbela Civilna zaščita Občine Trzin (tel. 031/658-598 – Miha, poveljnik CZ), prejeli jih boste v 'Olivii'. Bone lahko izkoristite le na dan akcije, t.j. v soboto, 6. aprila 2019 od 11.00 ure dalje, saj jih po tem datumu v Olivii ne bodo več sprejemali.

PRIPOROČILA O RAVNANJU Z AZBESTNIMI ODPADKI OB ČISTILNIH AKCIJAH

© PD Onger Trzin. Dovoljeno povzemanje strani s pripisom vira.